Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Kabinet prof. Emme Wenly C. Pon Jul 18, 2011 6:03 am | |
| Tukaj je moj kabinet.Je zelo velik in bolj temačen,v njem so trije velikanska okna in ena vrata.Imam 2 veliki mizi na katerih presedim veliko časa,takrat ko ne učim. Moj kabinet je eden največjih in najlepših kabinetov. | |
|
Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Re: Kabinet prof. Emme Wenly C. Čet Avg 11, 2011 1:18 pm | |
| Emma pride v kabinet,zagleda velikega kosmatega pajka na mizi in reče : Vingardium leviosa! Pajek odleti ven,skozi okno.Začne se smejati,..Naenkrat pa nekdo potrka na njena vrata,Emma najprej pomisli,da je kakšen profesor,vendar kmalu spremeni mnenje.Skozi vrata stopi Amber Lily. | |
|
Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Kabinet prof. Emme Wenly C. Ned Avg 14, 2011 2:15 pm | |
| Amber se je cel dan samo prestopala po šoli in čakala, da bo ura pet in bo lahko šla služit svojo kazen. Ja, bilo ji je zelooo dolgčas. Točno ob petih se je narisala pred kabinetom profesorice Cranger. Globoko je vdihnila, potem pa potrkala. Ne da bi čakala, da bi jo kdo povabil naprej, je vstopila. Jah, vljudnost ni bila nikoli Amberina lastnost. Brez pozdrava je začela: "Prišla sem odslužit svojo kazen. Saj sem si prav zapomnila, da ob petih, ali pač?" je še dodala, ker se ji je profesorica zdela nekam začudena, kot da ne bi pričakovala nje, ampak koga drugega. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kabinet prof. Emme Wenly C. | |
| |
|