RPG čarovniška šola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Dekliške spalnice

Go down 
5 posters
AvtorSporočilo
Amber Lily Black
The most important person
The most important person
Amber Lily Black

Žival : Modro srebrn feniks Minno
Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj
Število prispevkov : 1396
Birthday : 08/11/1996
Kraj : Bradavičarka

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePet Jul 31, 2009 5:16 am

Če zaviješ na hodnik desno, se znajdeš v okroglem prostoru. Postelje v spalnicah krasijo škrlatni baldahini in vzdušje je zelo domače. Pod posteljami so stvari učenk, nekatere, ki pa imajo rade red, pa imajo stvari v velikih lesenih omarah. V spalnicah ponavadi potekajo pomembni pomenki glede fantov, ličil in podobnih stvari, ki zanimajo Gryfondomovska dekleta.
Nazaj na vrh Go down
http://bradavicarka-rpg.omgforum.net
Gost
Gost

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Avg 23, 2009 8:28 am

Serena je prišla v okroglo sobo. Videla je postelje in takoj ji je bi všeč baldehin. ''Uh. Zgleda, da sem prva tukaj.'' Vlegla se je na posteljo in malo zadremala. Ko se je zbudila je razpakirala kovčke in zložila svoje stvari v omaro. ''Zdaj pa bo najbolje, če si ogledam šolo''. In odpravila se je proti vratom...
Nazaj na vrh Go down
LeeAnne Sapphire
Gryfondom
Gryfondom
LeeAnne Sapphire

Žival : Svetlo vijoličen in bel Fenik Fowl
Palica : Vrba, feniksovo pero
Število prispevkov : 201

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Avg 31, 2009 12:43 pm

Okno v spalnico je bilo na srečo odprto. Hitro je poletela skozenj, v svojo posteljo. Spreminila se je nazaj v svojo pravo podobo. Lily: Vampir, brez matere, kruta preteklost. Mike: bralec misli, brez očeta, boleča preteklost. Še kdo? Jaz: metamorferka, brez staršev, normalna preteklost, saj je sta moja starša vendar mrtva. Takoj ko sta se postala ujeta v volkodlakovem telesu. Kaj pa zdaj? Prijateljev nima, saj jih tu e rabim, sovržnika nekakšna že imam, torej je vse po starem. Super, znova v svoji koži. Nato je zaspala.
Nazaj na vrh Go down
LeeAnne Sapphire
Gryfondom
Gryfondom
LeeAnne Sapphire

Žival : Svetlo vijoličen in bel Fenik Fowl
Palica : Vrba, feniksovo pero
Število prispevkov : 201

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeTor Sep 01, 2009 5:51 am

Anne se je zbudila iz nočnih mor. Ni vedela kaj je sanjala, a jo je zelo prestrašilo. pokletala je na okno. Še vedno je bila noč. Bili ji je dolgčas in vedela je, da ne bo mogla zaspati. Grem rinit v težave...Malo se grem sprehajati po gradu. Na hitro je dala jesti Fowlu, nato pa potihem odprla vrata ter vsopila v dnevno sobo. Nekateri so bili še v njej a so spali. Odšla je iz dnevne sobe ter zajela zrak.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 16, 2009 8:47 am

" Zdravo, jaz sem Alice Jackson." za hipec je premolknila in potem nadeljevala: " Lahko spim tukaj?" pokazala je na posteljo ob oknu." Kdo sta pa vidve, če smem uprašati?"
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
Virginia Waldorf

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 16, 2009 9:02 am

Loryna je prišla v spalnico. "Loryna Isabelle Malfoy" se je predstavila dekletu. "In ti si...?" jo je vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 16, 2009 9:33 am

" Alice Noa Jackson, me veseli." nasmehnila se je dekletu, ki se je predstavila kot Lorna. " Si videla tiste Spolzgadovske kače, kako paradirajo po Bradavičarki, kot da je njihova. Važiči, jim že pokažem, sploh tisti Rhiannon in Amber. Koklji brez perja. Jasnovidka sem veš, lahko jim podtaknem kaj neprijetnega in izvem, katere uroke bodo uporabili proti napadu,,," zlobno se je zarežala." Z nami se že ne bodo šalili..."
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
Virginia Waldorf

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 16, 2009 9:48 am

"Res?" je rekla. "No, saj Amber je po svoje vredu, a misli, da sem ji speljala Mikea" je rekla. "Oziroma tako JE mislila. " Je pristavila. "S tem, da se z nami ne bodo šalili pa se strinjam" je pristavila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeTor Jan 12, 2010 12:27 pm

Anna je vstopila. "A je še kaj prostega mesta za spanje?" je vprašala. "Jaz sem Anna Levly." je še hitro dodala.
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Žival : snežna sova Rowling
Palica : Ebenovina s feniksovim peresom, 26 cm, dovolj ubogljiva in nekoliko močnejša.
Število prispevkov : 79
Kraj : Bradavičarka(Jazbina in/ali Romunija-med počitnicami)

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 8:32 am

"To je naša spalnica. V njej smo jaz, dvojčici Alexandra in Alexa Taylor in Lea Thorn. Še pred počitnicami je bila ena postelja nezasedena, zdaj vem zakaj," je rekla Hayley in pomežiknila prijateljici. Odprla je vrata in se nasmehnila ob pogledu na Annin presenečen izraz na obrazu.
"Lepo kajne?" je vprašala Hayley in Anne ji je pokimala. "O, poglej, prtljaga je že tukaj," je dejala Hayley in iz kletke spustila Rowling. Odprla je okno in Rowling je zletela skozi, ko sta v sobo ravno prišli dvojčici, ki sta se zavzeto pogovarjali.
"HAYLEY!" sta zavpili in stekli do prijateljice in jo objeli.
"Kako sta?" je vprašala Hayley.
"V redu. Počitnice so bile nekoliko prekratke," je rekla Alexa in opazila, da v sobi niso same.
"Živijo. Si ti torej dekle, ki je zamudilo dva meseca pouka?" je vprašala Alexa in se zvrnila na posteljo.

Nazadnje urejal/a Hayley Weasley Čet Nov 25, 2010 1:28 pm; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Žival : volk Liam
Palica : javor s kito zmajevega srca, 25 cm, prožna in zelo ubogljiva
Število prispevkov : 43
Kraj : Bradavičarka(London/Jazbina/Romunija-med počitnicami)

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 9:31 am

"Ja" je rekla Anne in se nasmehnila
"Hayley katere uroke ste se letos že naučili...in in katere napoje ste delali" je navdušeno vprašala Anne in se vrgla na svojo posteljo. V kletki ob njej je Liam žalostno zacvilil in Anne ga je izpustila ven. Takoj je začel delati vrgolije: gristi robove praskati lesa itd. zato ga je Anne privezala na vrvico da je lahko uničeval samo njeno posteljo (xD)
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Palica : Ebenovina s feniksovim peresom, 26 cm, dovolj ubogljiva in nekoliko močnejša.

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 9:45 am

"Hm....naj pomislim," je rekla Hayley in začela brskati po spominu. "Mislim da perlatium lebdiosa, kamnitis totalis druge pa sem našla v knjižnici. Za napoje, uh to pa ne vem. Edini predmet pri katerem sem dobila najslabšo oceno. Grozljivo," je rekla Hayley in se stresla. Zaprla je okno in se tudi sama počila na posetljo. Dvojčici sta kmalu izginili v dnevno sobo. "Ali znaš kakšen urok tudi ti?" je vprašala Hayley, ko je v sobo prišla Lea.
"O živijo Hayley. Si ti izgubljena sostanovalka?" je vprašala in Hayley ji je prikimala.
"Me veseli. Ampak zdaj se mi pa res mudi, se vidimo," je rekla Lea in tudi ona izginila skozi vrata.
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 9:51 am

"Napoji so moj najljubši predmet..lahko ti pomaga če ti ne grejo..ti pa meni pri vseh ostalih" je rekla Anne in se nasmehnila. Iz zaboje je vzela palico in si jo zataknila za pas.
" Kakšno palico imaš ti" je vprašala
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 9:54 am

"No prav. Jaz? Ebenovina, feniksovo pero, 26 cm, dovolj ubogljiva in nekoliko močnejša," je zdrdala Hayley. Iz zaboja je začela zlagati stvari nazaj na svoje mesto v omaro.
"Ne boš odpakirala stvari?" je vprašala Hayley in pogledala Anne, ki je ležala na postelji.
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 9:57 am

"umm..ja seveda. Kaj je jutri prvo uro?" je vprašala Anne
Začela je zlagati stvari v omaro. Na koncu je na nočno omarico položila družinsko sliko zaboj pa porinila pod posteljo.
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 10:00 am

Dekleti sta odšli še v kopalnico in se umili, nato pa sta prišli nazaj v spalnico. Druge tri sostanovalke, pa so se tja ravno odpravljale. Anne je volkca spustila, da je skočil na njeno posteljo. Hayley in Anne sta se preoblekli in se spravili v posteljo. Čez nekaj minut so prišle tudi ostale sostanovalke in vse so se kmalu zazibale v sladek sen(xD).

Nazadnje urejal/a Hayley Weasley Ned Nov 21, 2010 11:32 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 11:28 am

Anne se je zbudila ko ji je čez okno posijalo sonce v obraz. Pomela si je oči in vstala. Takoj ko je ugotovila da je na bradavičarki se je zasmejala. Tako je bila vesela da je tukaj. A strah jo je bilo pisma k bo priletelo to jutro. Oblekla se je kolikor počasi se je dalo in se odpravila proti jedilnici.
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 11:36 am

Hayley se je zbudila. Sončni žarki so jo pobožali po obrazu. Pogledala je posteljo na svoji desni in opazila, da je Anne že vstala. Tako se je Hayley tudi sama uredila. Hotela je vzeti knjigo urokov, ki bi jo brala pri zajtrku, a je ni našla. Ne v omari, ne v zaboju, nikjer. Ah, bom poslala pismo očiju po zajtrku. Je rekla sama sebi in se odpravila na zajtrk.
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 1:14 pm

"Hayley nora si...kako bova to naredile" je v smehu spraševala Anne
Zdrvele sta v dekliško spalnico da bi naredile načrt.
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 2:31 pm

"No glede na to, da Temynovka greni življenje vsem nam, Harryu seveda največ, ji bomo naredili malo poslastice. In to tako," Hayley je Anne razložila načrt.
"Res je, da je težko izvedljiv, pa vendar ni nemogoče," je dejala Hayley in odpravili sta se na hodnik, kjer je Temynovka imela kabinet.
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 2:50 pm

Ko sta prispeli do spalnice sta se zvrnili na postelji in se začeli krohotati. Pet minut nista mogli izreči besede in Hayley je tudi čisto pozabila na pismo, ki bi ga morala poslati očetu. A pogovor je čez nekaj časa začela Anne.
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimeNed Nov 21, 2010 2:54 pm

"Ne morem verjeti da nama je uspelo" je še napol v smehu rekla Anne
"To je bilo res dobro razvedrilo,hvala"
Anne se je usedla pokonci in se zresnila
"noo..povej mi kje živiš..sploh ne vem veliko o tebi"
Nazaj na vrh Go down
Hayley Jane Weasley
Gryfondom
Gryfondom
Hayley Jane Weasley

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 22, 2010 6:56 am

"V Romuniji in tu v VB, pri babici in dedku v Jazbini. Zato me Ron slpoh ne prenaša, saj naj bi mu ves čas težila, kar sploh ni res," je dejala Hayley in se skrivnostno nasmehnila.
"In preden sem odšla na Bradavičarko, sem dobila Ognjeno strelo!" je dejala Hayley, "a je zaradi pravil nisem mogla prinesti v šo..." je rekla Hayley a povedi ni mogla dokončati, saj se je na stopnišču zaslišal močan glas.
"PROSIMO, DA SE VSI ŠTUDENTJE ZBEREJO V VELIKI DVORANO! TAKOJ!" je rekla Temynovka, a seveda z ojačanim glasom. Dekleti sta se samo spogledali in se za drugimi odpravili v veliko dvorano.
Nazaj na vrh Go down
Anne Marie Duerre

Anne Marie Duerre

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitimePon Nov 22, 2010 6:58 am

Zadovoljno sta se nasmejale in se pridružile toku učencev, ki so odhajali v veliko dvorano. Na poti sva srečale Freda in Georga, ki sta ponosno gledala svoje sestrično in njeno prijateljico.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Dekliške spalnice Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Dekliške spalnice   Dekliške spalnice I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Dekliške spalnice
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Dekliške spalnice
» Dekliške spalnice
» Fantovske spalnice
» Fantovske spalnice
» Fantovske spalnice