Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Fantovske spalnice Pet Jul 31, 2009 5:11 am | |
| Če greš po hodniku na levi, se znajdeš v fantovskih spalnicah, kjer imajo svoj kotiček Drznvraanovci. V okroglem prostoru so postelje, vse z modrimi posteljninami, pod posteljami pa zaboji in stvari učencev. Med posteljami so tudi omare, kjer si lahko fantje, ki imajo radi red, vse lepo pospravijo. | |
|
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Fantovske spalnice Pon Avg 31, 2009 9:30 am | |
| Mike si je ogledal prazno sobo. Nikogar ni bilo. Izbral si je posteljo ob oknu in začel razmišljati Amber je dobra prijateljica, a nekaj se mi zdi, da ne vem o njej. slutim nekaj... nenavadnega. Tudi moje dekle bi lahko bila, a ne vem če bi ji to pasalo. V vsakem primiru moram najti punco. Mike je zaspal. | |
|
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Fantovske spalnice Pet Sep 25, 2009 8:17 am | |
| Mike je jezen prišel v sobo. Legel je. Učiteljica zoperna... Vredu zlaganje knjig, a ravno ko moj dom pride v vodstvo za 5 točk, izgubimo vse točke... Šola pa pravična... pa kaj še. Pač smo šli v brunarico, saj smo vsi preživeli! Pa v redu zlaganje knijg, a točke... točke!!!! Saj so tu tudi drugi profesorji. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Fantovske spalnice | |
| |
|