| Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? | |
|
+2Amber Lily Black LeeAnne Sapphire 6 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Pon Sep 21, 2009 9:05 am | |
| Offence je angleška beseda | |
|
| |
Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Pon Sep 21, 2009 9:08 am | |
| a veš da tega ne bi nikol pogruntala razlož mi kaj to pomen v art svetu. In btw sploh pojma nimate kk js artam ker je edini primer kompletek, k ga mam zdej. | |
|
| |
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Pon Sep 21, 2009 9:27 am | |
| Ja če niš ne postaš ane... Morš mal postat pa bom js vido: No offence = brez zamere | |
|
| |
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Pon Sep 21, 2009 10:57 am | |
| aja. sm mislila da je kej bolj resnega. pa nehi zavijat z očmi k mi gre na jetra! sej bom dala kšen primer sam k se tok počas nalaga hudič !!! | |
|
| |
LeeAnne Sapphire Gryfondom
Žival : Svetlo vijoličen in bel Fenik Fowl Palica : Vrba, feniksovo pero Število prispevkov : 201
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 6:10 am | |
| okey skor use si falila 1. ne delam bolš, še Mike se strinja 2. js mam tut PhotoFiltre sam to je res, da sem vanga uložila kr dost truda ampak ne zadost, očitno | |
|
| |
Žival : Svetlo vijoličen in bel Fenik Fowl Palica : Vrba, feniksovo pero Število prispevkov : 201
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 6:33 am | |
| ups upam da ti iie usec prof. will, lahka se enkrat nardim-bolse, k sm ugotovila kk se znakce gor da | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 6:45 am | |
| wooow kok lepo! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 6:52 am | |
| laskas mi | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 7:09 am | |
| ne čist resno 100000000000000x lepš artaš od mene! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 7:11 am | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 7:37 am | |
| sej ne veš! itakk vidiš samo moj banner v podpisu, za drugo pa ne veš Dej še kej naredi, k tok rada gledam tvoje umetnine! <333 | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 8:49 am | |
| Kwa pa jes?
Tale ko je u podpisu je res CRAP ker se nism potrudo, drgač pa jas tudi lepo artam, samo so se mi use umetnine (315) zbrisale ko je šou comp na servis... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Sep 22, 2009 8:59 am | |
| odpri si art ane! kako si te črke na bannerju dobil??? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 10:20 am | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 10:49 am | |
| Prvi!!!!!!!!
Swaka čast. Emo style pa to xD | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 10:59 am | |
| p, ne ni tko zloo emo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 11:29 am | |
| doouuugcajt | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 12:57 pm | |
| Annem hvala. Pozabu sem to pr prejšnjemu postu napisat. Bo tudi uporableno enkrat. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 1:23 pm | |
| ooo hvala Anne, ful je lep takoj po Mikovem bo na vrsti ((najbrž nisi najdla une slikce k mam avatar ane? js sm jo enkrat dobila, pol sem se pa ful namatrala da sem jo spet najdla, vsa gesla in na koncu je blo pod hermione granger (na googlu) na 25. strani! )) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Sre Sep 23, 2009 1:48 pm | |
| Če bi vedo na ni treba une pixe bi tudi jaz boljš naredo. Bom ju3. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Čet Sep 24, 2009 5:04 am | |
| jz sm napisala njano pravo,ime pa sem jo dobla | |
|
| |
Lindsay Ann Cullen
Žival : Volk Tay Palica : Vrba, zdrobljen list rdeče vrtnice, 33 cm Število prispevkov : 4
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Ned Mar 14, 2010 12:30 am | |
| | |
|
| |
Samantha Bond
Žival : Maček Ulr, netopir Bee, pigmejček Leo Palica : Bukovina, zob najsmrtonosnejše kače, neubogljiva, zelo močna,23 cm Število prispevkov : 18 Kraj : Lonndon
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Ned Jul 10, 2011 2:50 pm | |
| sweet... | |
|
| |
Holly McSnake
Žival : Muca Snežka Palica : Tisovina in feniksovo pero, 30 centimetrov Število prispevkov : 7 Birthday : 30/12/1999
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? Tor Okt 25, 2011 8:28 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? | |
| |
|
| |
| Annina izdelavnica...Bannerjev pa avicev...fajn to a? | |
|