Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Še en administrator? Čet Jun 30, 2011 2:43 pm | |
| Ojla, ljudje! No, jz bi sam rada rekla, da je moje zanimanje nad RPGji nekak splahnelo. Kar hočem rečt je, da ta forum nekak ni več to kar je bil učasih, ni več starih članov, ni nič. Zato sem tud jaz zlo malo gor. Ampak mi ga je še zmeraj zlo škoda kar zbrisat, ker sm se z njim zlo trudila in mi je včasih tudi ogromno pomenil. Torej zdaj razpisujem mesto za še enega administratorja. Se pravi, iščem nekoga, ki bi bil pripravljen skrbeti za ta forum, ki bi bil nekako novi vodja. Po možnosti bi bil to nekdo, ki že ima kakšne izkušnje s tem, ve, kako se kaj naredi, kako dati ljudi v skupine, kako spremeniti teme, ipd. Kdor bi bil pripravljen vzeti to odgovornost nase, naj kar napiše v to temo, pa bomo izbrali pravega! ;) Lp Amber | |
|
Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Re: Še en administrator? Pet Jul 01, 2011 6:54 am | |
| Jaz se zlo spoznam na forume,sm na velko uspešnih forumih admin,rada imam rpg je,lepo artam,imam res vlko izkušenj.če hočte me lahk dodate.oblubm da bom dobra adminka.
ps: amber lily black,boš ti še adminka? plis bodi ker morva bit saj dve. tnx in čaw . | |
|
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Še en administrator? Sob Jul 09, 2011 7:39 am | |
| Ja, najbrž bom tud jz ostala, čeprav me boste vidli bolj poredko Okej, torej Emma, razglašam te za administratorko! Srečno vodi forum, upam da bo kdaj še nekomu pomenil tok, kot je učasih meni ;) | |
|
Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Re: Še en administrator? Pon Jul 18, 2011 5:33 am | |
| Sorry šele zdele sm vidla tvoj post,sm bla na morju ( pag) ;D aam,ja super da sem adminka,bon opravljala svojo nalogo,bova nardili prenovo? * | |
|
| Naslov sporočila: Re: Še en administrator? Čet Jul 21, 2011 2:31 pm | |
| Sure [Jz bla tud na morju XD] | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Še en administrator? | |
| |
|