| Art by Baudelaire | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Baudelaire Orangesky
Žival : Ježek Škuf Palica : figa, mumijin trak, 32 cm Število prispevkov : 8
| Naslov sporočila: Art by Baudelaire Tor Jul 13, 2010 6:23 am | |
| Dobrodošli v mojem art kotičku! Naročite lahko samo tisto kar želite. A k naročilu priložite sliko !
Nazadnje urejal/a Baudelaire Orangesky Sre Jul 14, 2010 12:32 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Baudelaire Orangesky
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Tor Jul 13, 2010 6:27 am | |
| | |
|
| |
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Tor Jul 13, 2010 10:47 am | |
| Lepo delaš, ampak mi stil ni ušeč, razen pri prvi sliki v drugem postu. Ostale so tudi ql ampak.... vsak ma svoj okus | |
|
| |
Baudelaire Orangesky
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Tor Jul 13, 2010 1:19 pm | |
| hvala, jah sej 3. tud men ni kej ful všeč, prvi je moj stile, drugi pa še kr še en izdelk s stilom kot v taprvem bannerju iz prejšnjega posta: pa še s texturo: in shakiravolecolection | |
|
| |
Jayden Mercury Clearwater Profesor
Žival : Ris Seth Palica : Boomslangove luske, vrba, 32 cm Število prispevkov : 86 Kraj : V neskončno temnem vesolju
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Tor Jul 13, 2010 1:55 pm | |
| Men je pa tvoj stel precej všeč, predvsem zato, ker se razlikuje od vseh tuki. Všeč mi je predvsem združevanje slik in skladnost teh. Se mi pa zdi, da bo še treba mal povadit rezanje oseb, ker se pri večini vidi, da so bol slabo in površno zrezane (brody, rachel avril, pa čist prva z stewartovo...) | |
|
| |
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Sre Jul 14, 2010 9:01 am | |
| Tte ta nove pa so men izjemne tudi Bom probu mal tegale naredit, ko se vrnem domov v svoj PS studijo Izdaš s katero mašino delaš? | |
|
| |
Baudelaire Orangesky
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire Sre Jul 14, 2010 11:54 am | |
| ubistvu so tiste trije s photo filtre, vem no, tud men se zdi že kr dobro, banner od Avril in tisto od Kristen pa je iz sumopainta(spletni program) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Art by Baudelaire | |
| |
|
| |
| Art by Baudelaire | |
|