Ime in priimek:Vanadija Platina
Značaj:Moje življenje se vrti predvsem okoli fantov. Sovražim naivneže in lažnivce. Zelo rada se oblačim po modi, čeprav vse počitnice preživim pri mami na Kitajskem.
Rada sem glavna, posebej med fanti. Med dekleti nisem ravno priljubljena. Zelo sem priljubljena tudi pri učiteljih. Zelo rada jem sladkarajije. Skrbim tudi zelo za svoje telo.
Videz (3 povedi):Vsi fantje me imajo za popolno. Čeprav sem mnogim zlomila srce. Moji lasje so blond in rahlo skodrani. Moje oči so bodre ko morje. Moje ustnice pa takšne barve kot rdeče višnje.
Kratek življenjepis (5 povedi)
Rodila sem sem v vasi blizu pariza. Moja mama je bunkeljka oče pa čarodej. Skupaj smo živeli 2 leti v Fvranciji. Kasneje pa sta se mama pa oče ločila. Mama je šla živet na kitajsko. Očeta nikoli več nisem videla. Kasneje je mama ugotovila moj dar in me poslala v šolo za čarovnike. Vskako poletje preživim pri njej.
Rojstni datum (brez letnice)
20.4.1996
Slika:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Amadea/Desktop/Samo%20moje/emily-browning-bella-swan.jpgPalica(nujno je iti tudi na Prečno k Olchenbatu):Hrast, 30 centimetrov, feniksovo repno pero.
Žival:modro rdeči zmaj, titan