| Slepo tipkanje | |
|
+6Zhiga Severinius Svetlana Snape Virginia Waldorf Hermiona Watson Amber Lily Black Victoria A. Potter 10 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Ned Apr 04, 2010 9:11 am | |
| a res? sre.ujuxa - A res? Srečkica. |
|
| |
Svetlana Snape Profesorica
Žival : Claymug - črni maček Palica : 45cm - preobjeda, akonit, omej Število prispevkov : 370 Birthday : 17/06/1995 Kraj : Nekje v globinah.
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Pon Apr 05, 2010 2:51 pm | |
| ne unam pisat mogoče pa ne vem ura je dedet do enajsrih | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Tor Apr 06, 2010 5:46 am | |
| kako je bilo včrti hanj - Kako je bilo včeraj fajn |
|
| |
Zhiga Severinius
Žival : Oranžen samorog Guilemo Palica : Vrba, 41 cm, oranžna samorogova dlaka Število prispevkov : 49 Birthday : 14/05/1993
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Pet Apr 30, 2010 2:31 pm | |
| o. zdrk htrmo msl na youtube,- o, zdej gremo mal na youtube | |
|
| |
Vanadija Platina
Žival : modro rdeči zmaj, titan Palica : Hrast, 30 centimetrov, feniksovo repno pero. Število prispevkov : 23 Birthday : 20/04/1996 Kraj : Hong Kong
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sob Jun 05, 2010 4:08 am | |
| obožzjem mirhe - obožujem morje | |
|
| |
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Tor Jun 08, 2010 9:41 am | |
| Prva tekma slovenije na svetovnem prvenstvu se bo zgodila trinajstega junija - Prba tekma sslovenije na sbetovnem prvbenstvu se bo zfodila trinajstega junoija. | |
|
| |
Allison Narcissa A. Moon
Žival : Sova Saphirra, mačka Ipheyna Palica : Hrast,mikroskopsko majhen diamant, volkuljina dlaka in harfina struna , 33 cm Število prispevkov : 12
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Čet Jun 10, 2010 5:13 am | |
| | |
|
| |
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Čet Jun 10, 2010 6:10 am | |
| OMG, ful je to teško napisat xD - OMG ful je to teško napisat xD | |
|
| |
Žival : Claymug - črni maček Palica : 45cm - preobjeda, akonit, omej Število prispevkov : 370 Birthday : 17/06/1995 Kraj : Nekje v globinah.
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sre Jun 16, 2010 5:10 am | |
| This is the way sou lert me. i'm not oretendinf bo gope no love no floey no haooy ending.
this is the wax thet se kive like it's forever then live the rest of oir kuve but not zofezker,
This is the way you left me, I’m not pretending, No hope, no love, no glory, No happy ending
This is the way that we love, Like it's forever, Then live the rest of our life, But not together | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sre Jun 16, 2010 5:49 am | |
| Dans imam izpit iz kitare in sem kr zlo žiučn, cilam na 3, ne vem kko bo, držte pesti!
Dans mam izpiz iz kitare in srem kr zlo žoučn, cilam na 3, ne vem kko bo, držze šesti! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sre Jun 16, 2010 2:36 pm | |
| Jaz sem izpit ua klavir imela v ponedeljek ... in orvil v pterif letif fobile manj kor 5 (torej 4). Amoaj sem zelo uadovoljna, ker sem orelakovala pe manj, Kako je plo???
Jaz sem izpit za klavir imela v ponedeljek ... in prvič v petih letih dobila manj kor 5 (torej 4). Ampak sem zelo zadovoljna, ker sem pričakovala še manj. Kako je šlo??? | |
|
| |
Allison Narcissa A. Moon
Žival : Sova Saphirra, mačka Ipheyna Palica : Hrast,mikroskopsko majhen diamant, volkuljina dlaka in harfina struna , 33 cm Število prispevkov : 12
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Čet Jun 17, 2010 4:13 am | |
| hehe, js sm mela izpit mit jsfr. šs sem donla 5 jupiiiii
js sm mela izpit iz harfe, pa sem dobla 5 jupiiiii | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Čet Jun 17, 2010 5:36 am | |
| Waaa Dobu 4 (:oooo)
wAAA DOBU 4 (;III) | |
|
| |
Vanadija Platina
Žival : modro rdeči zmaj, titan Palica : Hrast, 30 centimetrov, feniksovo repno pero. Število prispevkov : 23 Birthday : 20/04/1996 Kraj : Hong Kong
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Čet Jun 17, 2010 9:05 am | |
| kaki dv jr---jutro pa na mirje - kaki dc je...jutri pa na morje | |
|
| |
Zhiga Severinius
Žival : Oranžen samorog Guilemo Palica : Vrba, 41 cm, oranžna samorogova dlaka Število prispevkov : 49 Birthday : 14/05/1993
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sre Jun 23, 2010 10:42 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Sob Avg 13, 2011 8:03 am | |
| Men je dolgčasss... a pe komu***VG Prevod: Men je dolgčasss ... a še komu?? XD [lol ] | |
|
| |
Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Ned Avg 14, 2011 11:06 am | |
| | |
|
| |
Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje Ned Avg 14, 2011 1:53 pm | |
| wiii .. jz pa jutr na mojeee
[na morje XD] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Slepo tipkanje | |
| |
|
| |
| Slepo tipkanje | |
|