RPG čarovniška šola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Astronomski stolp

Go down 
5 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
Melory M. Mason

Melory M. Mason

Žival : sibirska tigrica
Palica : tisa, jedro: feniksovo pero
Število prispevkov : 16

Astronomski stolp - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Astronomski stolp   Astronomski stolp - Page 2 I_icon_minitimePet Jul 16, 2010 1:31 am

Prva stvar, na katero je Melory pomislila, ko je slišala kaj je drzrrvranka rekla, je bila, da so jo utaknili v napačen dom. Tak govor je bil čisto značilen za spolzgadovce, za drzrrvance pa... NE. Obrnila se je k neznanki in se ji ledeno nasmehnila. "Kako zanimiv govor, resnično sem uživala. Ampak, če te kaj moti boš morala žal ti odditi. Ker, če me spomin ne vara sem bila jaz prva tukaj." Nato se je spet obrnila k ograji. Morala se je zadržati, da se ni nasmehnila. Že dolgo časa se ni tako zabavala.
Nazaj na vrh Go down
Jasmyn Chanell

Jasmyn Chanell

Žival : Muca Ella
Palica : Na konici palice je priljepljen rubin, drugače je lesena.
Število prispevkov : 17

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Astronomski stolp   Astronomski stolp - Page 2 I_icon_minitimePet Jul 16, 2010 5:44 am

Na obraz je priklicala tisti ledeni obraz in z njim zrla v Gryfondomko. Šlo ji je na bruhanje, ko je dekle pogledala. Junaška tepka. Spet je pogledala dekle tokrat z sarkastičnim nasmeškom. "No nisem vedela, da je v tvoji glavi kaj uporabnih podatkov," je rekla in z pestjo potrkala po dekletovi glavi, "Izgleda, da sem imela prav. Smo pa pogumni. Saj je to značilno za vaš bedni dom. V Drzavraanu smo pametni in to ti nisi. Tako, da ti odidi. Ponavljam. Dojenčki nimajo vstopa tu. No zdaj nisi tako pogumna, kajne? Rabiš mamico." Jas se je takoj zabavljala, ko je gledala tepko. Bila je tako naivna. Jasmyn je že imela načrt kako manipulirati z dekletom.
Nazaj na vrh Go down
Melory M. Mason

Melory M. Mason

Žival : sibirska tigrica
Palica : tisa, jedro: feniksovo pero
Število prispevkov : 16

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Astronomski stolp   Astronomski stolp - Page 2 I_icon_minitimeSob Jul 17, 2010 1:50 am

Melory jse je še kar zabavala. Če ne zaradi česa drugega zato, ker je punca mislila, da jo lahko obvlada. Česar pa vsekakor ni mogla. Zdaj je bila Melory že skoraj stoprocentna, da je tisto zoprno punco, ki je stala nasproti nje klobuk izbiruh vtaknil v napačen dom. Drzrrvanovci naj bi bili bistri. Tale punca pa je imela možgane manjše od graha. In obnašala se je natančno tako, kot kakšna spolzgadovka. "Popolnoma prav imaš", je rekla Melory. "Vsekakor dojenčki ne spadajo sem." Ledeno se je nasmehnila in iz žepa privlekla palico. Z njo je narahlo potrkala po ograji. Punca jo je pri tem gledala s posmehljivim nasmehom. Melory je spet pospravila palico. Izvedela je kar je hotela. "No Jasmyn, saj ti je tako ime kajne?" Je vprašala Melory z ledeno hladnim nasmeškom na obrazu.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Astronomski stolp   Astronomski stolp - Page 2 I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Astronomski stolp
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Severni stolp