RPG čarovniška šola
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Toby Argus Dumbledore

Go down 
AvtorSporočilo
Gost
Gost

Toby Argus Dumbledore Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Toby Argus Dumbledore   Toby Argus Dumbledore I_icon_minitimePon Okt 05, 2009 11:35 am

Ime in priimek:Toby Argus Dumbledore
Značaj(vsaj 5 povedi):Sem prijazen fant. Sem kar bister. Rad delim stvari. Sem zelo Spreten S palico . Z lahkoto preženem morakvarje
Videz(vsaj 3 povedi):Imam rjave lase in očala. Nosim rokerska oblačila. Oči imam modre.
Kratek življenjepis(vsaj 5 povedi):Ko sem se rodil me je mama skrbno zavila v oddejo, ker je vedela, da sem nekaj posebnega. Pri treh letih sem izvedel prv čarovnijo, ko sem razbil šipo na avtu. Pri sedmih letih pa sem ugotovil, da obstaja šola za čarovnike in čarovnice. Veselil sem se cela tri leta. Zdaj pa v tretjem letniku mirno poslušam učiteljico.
Rojstni datum (brez letnice):17.6.
Slika:Toby Argus Dumbledore Harry-potter
Palica(nujno je iti tudi na Prečno k Olchenbatu):Bukev, 21 cm, Pero Modrega Feniksa in delček Gryfondomovega meča
Žival:Modri Feniks
Nazaj na vrh Go down
Amber Lily Black
The most important person
The most important person
Amber Lily Black

Žival : Modro srebrn feniks Minno
Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj
Število prispevkov : 1396
Birthday : 08/11/1996
Kraj : Bradavičarka

Toby Argus Dumbledore Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Toby Argus Dumbledore   Toby Argus Dumbledore I_icon_minitimePon Okt 05, 2009 12:07 pm

Klobuk Izbiruh ni dolgo premišljeval. "GRYFONDOM!" je zavpil in vsi so spet zaploskali.

((Pazi na pisanje. Piše se v tretji osebi, se pravi: "Toby je prijazen fant" in ne "Sem prijazen fant". In pa, ne moreš biti v tretjem letniku, saj vsi začnemo od prvega dalje. Če pa boš na forumu 3 leta, boš tretji letnik. Sicer pa dobrodošel, pojdi na Prečno ulico, potem pa lahko začneš s pisanjem po Bradavičarki.))
Nazaj na vrh Go down
http://bradavicarka-rpg.omgforum.net

Toby Argus Dumbledore
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1