| Najljubši lik | |
|
+8Ginny Weasley Lyssa Avril Malfoy Virginia Waldorf Noelle von van Nistelrooy Victoria A. Potter Svetlana Snape Mike Cornelius Snake Amber Lily Black 12 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Amber Lily Black The most important person
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Najljubši lik Sre Sep 30, 2009 9:34 am | |
| Kateri je vaš najljubši lik? Poskusite si izbrati samo enega, čeprav vem, da je težko... | |
|
| |
Mike Cornelius Snake Drznvraan
Žival : Feniks Fiki - umrl. Palica : Zlomljen kos lesa.... Število prispevkov : 934 Birthday : 13/12/1997 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Sep 30, 2009 9:59 am | |
| Snape mi je najljubši
top 5
1. snape 2. Weasly twins 3. Hagrid 4. Dumbledore 5. Voldi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Sep 30, 2009 10:58 am | |
| Huh, verjetno mi je naj Ginny Weasley Drugače pa so dobri še: Hermiona, Weasleyjeva dvojčka Voldi |
|
| |
Žival : Modro srebrn feniks Minno Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj Število prispevkov : 1396 Birthday : 08/11/1996 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Sep 30, 2009 12:49 pm | |
| Uff, men je pa Dumko debilen... ampak ok recimo da gre moja lestvica tkole: 1. Harry (itaaaq) 2. dvojčka Weasley (Freddija je ubila! Rowlingovca je ubila mojga Feddija! ) 3. Ron 4. Trapest (Boogii kr umrčka.. ) 5. Dreco jih je še ful k so zakon, ampak to sem zdej kar sem se spomnila | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Tor Okt 27, 2009 2:06 pm | |
| Hu fun fun, ob tem je dejansko treba razmišljat. Pa dajmo top petko. 1. SNAPE OWNS ALL ! 2. Sirius Black. Word. 3. Fred & George, ki se štejeta kot ena oseba, ker ne moreš ne na enega, ne na drugega pomislit, ne da bi ju vštel oba. 4. Draco. 5. Tonks. Sicer pa mi je med igralkami najljubša Helena Bonham Carter, kot Bellatrix. Ta ženščina je fenomenalna. (: |
|
| |
Svetlana Snape Profesorica
Žival : Claymug - črni maček Palica : 45cm - preobjeda, akonit, omej Število prispevkov : 370 Birthday : 17/06/1995 Kraj : Nekje v globinah.
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Tor Okt 27, 2009 2:25 pm | |
| Severus Snape.
Sledijo pa Luna Lovegood, Remus Lupin in Sirius Black.
Če bi bil seznam daljši, bi nanj prišlo preveč ljudi. Glavne junake je pa pretežko razvrstit...
EDIT: Nujno moram dodat še Nevilla Longbottoma. | |
|
| |
Victoria A. Potter
Žival : Sova Arra in mucka Puhy Palica : Tisovina, mešano jedro: harfina struna in feniksova kri, 32 cm Število prispevkov : 51
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Ned Jan 31, 2010 12:57 am | |
| 1. DRECOOOOOO 2.Dvojčka Weasley. ( ZAAAAKAAAA FRED UMREEEEEEEEE. Zaka tista eksplozija) 3. Harry, Ron, Hermiona 4. Neville Velerit 5. Trapes, Spack 6. James Potter, Lily Potter, Sirius Black... Med jedci: Bellatrix Lestrange Oba Malfoyeva Fenrir Vraniesiw nimam pojma več..... Aja, pa Mrlakenstein | |
|
| |
Noelle von van Nistelrooy Drznvraan
Žival : Krastača Nelly Palica : Elegantna temna orehova palica Število prispevkov : 14 Kraj : Bradavičarka
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Avg 11, 2010 12:40 pm | |
| Uhh.. Moj naj lik? Ron Weasley, če že morem enega izbrat | |
|
| |
Virginia Waldorf Gryfondom
Žival : sova in tiger Rocky Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba Število prispevkov : 224 Birthday : 27/03/1998
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Tor Avg 17, 2010 1:09 am | |
| Enga nemrem tak da jih mam top 5 1. Dreco 2. Fred in George Weasley (Rowling, i kill you ) 3. Hermione 4. slavna trojica lol 5. Hagrid | |
|
| |
Lyssa Avril Malfoy
Žival : Črno bel feniks Apian, sova Luna, mačka Siana, kača Loty in metulj Cliuss Palica : Hrastovina, feniksovo pero in kačji zob, 30 cm, izjemno ubogljiva in primerna za raznovrstne lepotne in obrambne uroke. Število prispevkov : 10 Birthday : 25/07/1997 Kraj : Hogwarts
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Avg 18, 2010 12:26 am | |
| težka odločitev..... 1. Weasleyeva dvojčka (ubij se, rowlingca, UBIJ SEEEEEE UBIJ SE, BABURA, Morilka, ki je ubila FREDAAAAAA) 2. Voldek, Voldek, VOLDEK 3. Dumbi 4. Moj, moj Dreco 5. Avada kedavra, bellatrix 6. Velerit 7. SNAPEEEEEEEEEEEEEEEE 8. Potter, Weasley, Granger 9. Učitli so zakooooooooooooooooooooon 10. Ona podgana Mallyeva, pa Black, Potter, Wulf, Evansova.................. Mojih 10 naj. naj. naj. naj. naj . | |
|
| |
Ginny Weasley
Žival : Mačko. <3 Palica : // Število prispevkov : 2
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Pon Jun 20, 2011 10:05 am | |
| vsi... razen dracot-a | |
|
| |
Ginny Emma Granger Drznvraan
Žival : Feniks Fawels, opica Line in veverica Coconut Palica : Leskin les, 28 cm, repno pero njenega feniksa Fawlesa, upogljiva in nekoliko močnejša. Število prispevkov : 38
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Sre Avg 10, 2011 2:28 pm | |
| Ok težko izberem enega ampak nekaj meni najljubših: 1. Hermiona 2. Luna 3. Ginny 4. Fred in George (Fred ) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Čet Avg 11, 2011 1:28 am | |
| okej, pri meni se stvari spreminjajo, zato zdajle objavljam svojo najnovejšo lestvico XD : 1. Weasley twins 2. Sirus 3. Snape 4. Ron, Harry, Hermiona 5. Loona
Nazadnje urejal/a Amber Lily Black Pet Avg 26, 2011 2:27 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Emma Wenly Cranger The most important person
Žival : Sova z imenom Harly Palica : 28 cm,lipa,zelo je stara Število prispevkov : 98
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Čet Avg 11, 2011 9:56 am | |
| 1.hermiona 2.ron 3.harry 4.draco 5.albus d. 6.ginny | |
|
| |
Ellie Brown
Žival : Sova Hamlet Palica : 23 cm, vrba, Samorogova dlaka Število prispevkov : 54
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Čet Avg 25, 2011 1:47 pm | |
| hmmm... težka top pet: 1. ron (k je tko cute ) 2. bellatrix (<3 svetovna) 3. snape (tko carski mi je že v knjigi ampak u filmu je the best - alan rickman huala:P) 4. dvojčla weasley (freeed ) 5. Luna (k je tko za luno ) evo, blo je sicer ful težko sestavit seznam ampak mi je na koncu uspelo... drgač pa ne smemo pozabit na voldija pa nevilla... <3 | |
|
| |
Katherine Bennett Spolzgad
Žival : črna mačka Sophie Palica : češnja, 32 cm, baziliskov zob Število prispevkov : 36
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik Pet Avg 26, 2011 3:52 am | |
| am.. pri meni je pa tako: 1. hermiona (i just love her:P ) 2. ron (he is so fuckin' funny ) 3. snape (njegove izjave so svetovne) 4. draco (afkors ) 5.) dvojčka (jebemti je mogla freda ubit -.-) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Najljubši lik | |
| |
|
| |
| Najljubši lik | |
|