...
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Velika dvorana

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AvtorSporočilo
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:14 am

Sarah je hitro nagnila stekleničko nekakšnega napoja. Takoj, ko jo je objel tisti nenavaden občutek, je vedela, da je spila feliksir. Videla je tudi, da je Lory zadel nek urok in medtem, ko jo je Rhiannon pozdravila ju je Sarah obdala z oklepnim urokom. "Hvala," se je hitro zahvalila spolzgadovki in se borila naprej. "Sesui!" je zakričala in poskrbela za ekplozijo palice, ki je bila last tistega, ki je ravno mučil ubožca, kateremu sta priskočili na pomoč. "Nesposobio, hromi!" je vpila in onesposobila še ostala dva Jedca. Loryna je bila ravno pozdravljena, tako, da sta skupaj nadaljevali boj.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:16 am

"Hvala" je omotično rekla. "Toraj; kaj bova zdaj?" je vprašala, a ni dolgo čakala. Skobacala se je naprej ter začela streljati razne uroke. "KAJ?" Je takrat zavpil en jedec smrti, a Loryna ni dolgo čakala ter ga je sesula na tla. Sedla je na njegov trebuh ter palico uperila v njegov vrat. "Veš, z vami je zelo zabavno" je rekla in tiho dodala. "Tudi tebi bo... Cruccio!" zadnjo besedo je zavpila in jedec se je začel zvijati.(tole je ful zabavno)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:16 am

Rhiannon ji je pokimala. "Si ti tudi poškodovana? Obvladam medicinske uroke, ker je bilo to doma potrebno...zdaj moramo držati skupaj..."
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:20 am

Loryna se je spravila na nekega jezdeca, Sarah pa tudi. "Hitinium," je v zadnjem trenutku rekla in se obranila neke kletve. "Ne nisem, pa vseeno hvala. HROMI!" Tokrat se je strinjala s spolzgadovko in se ji je zahvalila za skrb, v naslednjem trenutku pa je ohromila butastega jedca, ki se je spravil nadnje.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:43 am

"Cruccio!" je zavpila, ko se je jedec spravil nad njih. Stopila je do njega in rekla: Kamnis totali" tako je jedec ostal v zelo neudobni pozi. "Kristus!" je kriknila, a takrat je en jedec že razstrelil omizja. "To nam pa en drek pomaga" je nato rekla. Opazila je del omizja, ki je že bil koliko toliko dobro ohranjen. A ni se dolgo menila za to. V tistem trenutko je en jedec, ki je tekel proti njim bil nepazljiv in Loryna je nastavila nogo. Jedec je padel čeznjo in si razbil nos. "Milo-za drago" je rekla in vanj usmerila palico ter rekla: "Avada Kadev... AAA" Zavpila je, saj je vanjo priletel močan urok.


Nazadnje urejal/a Loryna Malfoy Pon Okt 26, 2009 7:56 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:52 am

Saarh je bila šokirana, ko je Lory poskušala umoriti enega jedca, a je vseeno ostala trezna. "Impero!" Bližnjega jedca je z imperatorjevo, tako da je začel napadat ostale jedce. Kmalu je padel pod uroki 'prijateljev', za kar se Sarah ni menila in je naprej napadala ostale jedce.


Nazadnje urejal/a Sarah Mirabelle Moonlight Pon Okt 26, 2009 8:13 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Mike Cornelius Snake
Drznvraan
Drznvraan
avatar

Žival : Feniks Fiki - umrl.
Palica : Zlomljen kos lesa....
Število prispevkov : 934
Birthday : 13/12/1997
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 7:53 am

[Editaj post, ne smeš ubijat... Moj post pa bo Amber zbrisala]
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:02 am

[Jz sm ubila Lestrangeovo??? Ampak ja, jz sm demonka, spolzgadovka in mi je vseeno, če pristanem v Azkabanu, ker sem mag XD]

Rhiannon je tekla med množico, pospravljala poškodovane k steni in jih zdravila. Šolska zdravilka se še vedno ni prikazala. Rhiannon je vse sorazmeroma dobro pozdravila in zakrpala, problem pa je nastal ob Amber z izjemno zakompliciranim zlomom noge, česar ni mogla popraviti kar na tleh, zato je vstala in Amber pred sabo odgnala do bolnišničnega krila, kjer jo je položila na posteljo, jo zakrpala in ji dala piti skelerast. Pustila jo je tam z obljubo, da pride preverit čez pol ure. Odhitela je nazaj v Dvorano.

[Amber oprosti k sm te polomila, bolj je zanimivo...sej boš koj spet cela ;)]
Nazaj na vrh Go down
NPC

avatar

Žival : //
Palica : //
Število prispevkov : 19
Kraj : //

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:11 am

Čez vrata je zdaj prihitela Krastollya. Ta prava, ne Vestroya. Napotila se je proti profesorju za bunkeljne in mu dejala. "Mojster... je našel... nekoga tukaj, katerega moramo ujeti! KDO JE NAJBOLJ NADARJEN, Jayden? KDO!?!" V njen ščit je letelo mnogo urokov, nato pa je kar izginila. Črni dim se je razblinil in za učenci se je prikazala. "Avada Kedavra!" "Cruccio!" Prvi urok je prebil ščit, z drugim pa je zadela neko Gryfondomovko direktno med oči. "Avada kedavra! Avada Kedavra!" Z eno od kletev je popolnoma zgrešila, z drugo pa je zadela lestenec, ki je padel na dekle iz spolzgada. "Misli Jayden, Misli!" Ustrelila je še tri kletve smrti in ubila enega od Pihpuffovskih učencev, ki je plesal z neko Pihpuffovsko učenko. Od nekod je Krastollya dobila občutek, da ji je ime Luciane.

[Da bomo mal oslableni! Pa Luciane, Lionella je ubila... Pač nekdo more umret!]
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:15 am

Rhiannon je prihitela nazaj v Dvorano in videla Bellatrix plesati sem in tja in streljati kletve smrti. Sprehodila se je do nje in jo od zadaj potrepljala po rami. "Živijo, tetka! Daj, razloži mi, kaj počnete tukaj? Prekleto sem se namučila, da dajem vtis prizadevne učenke! Resno se mi ne da več..."
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:20 am

Sarah se je vrgla na tla in za sabo povlekla še poškodovano Loryno.
"Rhiannon! Poskrbi za Leroy!" je klicala in upala, da se bo
spolzgadovka prikazala. "Hitinium!" je zavpila in zaščitila Loryno pred
kletvijo smrti. Spotoma pa je nek urok namerila v jedca, ki je poskušal
umoriti njeno prijateljico. Ker je slabo izgovorila, ga je vrglo visoko v zrak in nato ob tla, kjer je obležal mrtev. Ups, je pomislila in spet poklicala Rhiannon.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:24 am

Rhiannon je pomežiknila Bellatrix in se spravila zdravit Loryno. Dekle je bilo nezavestno, zato je tudi njo peljala v ambulanto, jo hitro položila na posteljo, ji slekla majico in pogledala za poškodbami. Imela je zlomljeno rebro od udarca, zato je palico uperila vanjo in zamrmrala 'Enervate', da se je prebudila, potem pa je tudi njej dala piti skelerast in še nekaj napoja za spanje brez sanj. Na hitro je še preverila Amberino nogo, ki pa se ji je zdela zadovoljiva, zato je Amber pozvala, naj gre nazaj v boj.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:26 am

(kao zaj že jaz pridem iz bolnišnice)

Loryna se je le za las izmaknila, da ni dobila Avade Kadevre naravnost med oči, za seboj pa je še potegnila Tobyja in Sarah. "Po tvoji zaslugi" je rekla in za seboj še potegnila Tobyja. Za las je rešila prijatelja. "Mikea išče!" je rekla. "Ojoj" je še pripomnila, nato pa Krastollyjo spravila na tla z kletvijo križanih. Sama je zdaj že ozdravela, to pa z Rhiannino pomočjo. "Tu počakaj" je rekla prijateljici ter stekla za profesorja bunkelogije. "Profesor!" je zavpila. "Zgleda, kot da ste sami zraven NJIH!" ob zadnji besedi je pokazala na jedce, ter se zaščitila z nepremagljivim ščitom, zraven pa zaščitila še prijatelje ter sošolce.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:34 am

Rhiannon je na poti do Dvorane za sabo zaslišala prhutanje kril. Obrnila se je in zagledala Aalyx, sovo svojega strica Cliffa. Sovi je pomolila roko in ptica je nežno pristala na njej ter ji pomolila nogo s pismom. Rhiannon ga je hitro odvezala in si sovo položila na ramo. Odprla je pismo in pričela brati. Ko je končala, ji je pergament zdrsnil z rok in stekla je v Dvorano. Videla je Loryno pod ščitom in smuknila podenj. Slišala je njene besede.

"Ne, Loryna, tetka Bella išče mene IN Mikea. Stric mi je ravnokar poslal pismo, da se je oglasila pri njemu in hotela govoriti z menoj..." Utihnila je, naslednji trenutek pa že tekla po dvorani in se poslovila z glasnim 'MORAM NAJTI MIKEA!!!'.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:39 am

"KAJ?" Je zavpila. "Oba?" je začudeno vprašala. "Če greš na boj, nas kar pokliči" je zavpila za njo. Sama je začela streljati razne uroke v jedce, in en od njih se je zvrnil. "Veš, tega pa v življenju sama še nisem videla" je zadovoljno pripomnila. "Razen po tuluviziji" jje še zadovoljna rekla. "In sedaj sem PRIČA takemu dogodku. Navdušena sem!" je dodala ter se zarežala.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Jayden Mercury Clearwater
Profesor
Profesor
avatar

Žival : Ris Seth
Palica : Boomslangove luske, vrba, 32 cm
Število prispevkov : 86
Kraj : V neskončno temnem vesolju

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:49 am

Jayden se je komaj znašel med vsem tem hrupom in zmešnjavo in kajkmalu je opazil, da strmi v napačno Krasotillyo. "Prava" se je oglasila za njegovim hrbtom in Jaydenovi možgani so se v hipu vklopili. Kdo je najbolj nadarjen? Ta pa ne bo težka... Stopil je bližje coprnici, ki je do zdaj pokosila že kar nekaj učencev in pomignil proti spolzgadovki. "Malfoyeva definitivno prekaša večino učencev. Pa tudi Drznvraanovec, ki pa ga trenutno ni nikjer," ji je zamrmral, nato pa se hitro ločil od nje, saj ni hotel, da bi se komu posvetilo, da se ne bori proti Jedcem, temveč z njimi. A očitno se je neki preveč pametni Gryfondomovki. "Ne klati neumnosti, smrklja." Je zavpil proti njej in mrzlično iskal rešitev iz te zagate. "Avada kedavra," je izrekel in kletev je poletela v nekega Jedca, ki se je plazil po tleh in očitno iskal svojo palico. Takih slabičev Mojster ne potrebuje. Obrnil se je nazaj proti učenki. "Vidiš?" jo je vprašal in se tudi sam začel ozirati naokoli in se poskušal zbrati. Nihče ne sme ničesar posumiti, kajti potem bom najbrž po hitri poti letel iz šole.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://rpg-potter.forumotion.com/
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:54 am

"Aha" je narejeno pokimala. "Grem po Mikea, vam bo prebral misli, pa bomo videli" je siknila ter ga kar poklicala. "MIKE! MIKE! MIKE!" Upala je, da se bo Mike kmalu prikazal, saj profesorju niti malo ni zaupala. "A zakaj, mi ne pokažete roke?" ga je vprašala. "Saj, če niste jedec, ne bi smelo biti problemov" je še dodala. "Levice!"
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 8:56 am

Rhiannon je med iskanjem Mikea opazila profesorja bunkljeologije in Bello, kako se pogovarjata. Stekla je k njima in premerila profesorja. "Oh, torej ste moj kolega? Zanimivo, zanimivo...tetka, Mikea ne najdem nikjer...izgubil se je, pojma nimam, kje naj ga iščem, v ambulanti pa ga vsekakor ni, jaz skrbim za poškodovane." Pomežiknila je profesorju in se podala na lov za Mikeom.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:01 am

"Tukaj ničesar več ne razumem" je rekla. "Rhiannon, kaj se DOGAJAAAA?" Zadnjo besedo je zakričala, in se komaj umaknila kletvi smrti. "Ma ker' deb'l si j' to zmisl'u?" je kar po domače rekla in začela streljati uroke, kot so cruccio, kamnis totalis...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Mike Cornelius Snake
Drznvraan
Drznvraan
avatar

Žival : Feniks Fiki - umrl.
Palica : Zlomljen kos lesa....
Število prispevkov : 934
Birthday : 13/12/1997
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:01 am

Mike je videl, kako se je lestenec zrušil na Rhiannon in to ga je res razjezilo. "Loryana in Amber poškodovani, Sarah pa je nova! No, Krastollya Lo'hol..." Skočil je na mizo. "Le nekaj me za... AVADA KEDAVRA!..nima!" Urok je bil izjemno močen, a je zgrešil. Mike se je popolnoma razjezil.


Nazadnje urejal/a Mike Cornelius Snake Pon Okt 26, 2009 9:09 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:02 am

"Hitinium!" je kriknila Sarah, ko je videla, da je profesor poskušal ubiti Lory, ki se je očitno pozdravila. Zgrešil jo je, Sarah pa se je vrgla ob tla, saj je nek jedec ciljal njo. V dvorani je bila popolna zmeda. Vsi so kričali, bilo je prašno zaradi raznih eksplodiranih miz, na tleh je vladalo pravo razdejanje... "Predajmo se!" je nek preplašen pifhpuffovec zavpil, naslednji trenutek pa ga je zadel Sarahin tihnis. "Budalo! Ne bomo se vdali," je še zavpila, nato pa je skočila naravnost med jedce in jim poskušala prizadejati čim večjo škodo.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:04 am

"Mike!" je zaklicala. "Prosim SPRAVI SE SEM! RABIM TE!" Je zaklicala, saj je Mikea nujno rabila. Takrat se je na njo spravila cela grmada jedcev. Loryna je z svojo vitko postavo poplesovala pred njimi ter streljala uroke. Skoraj bi zadela Sarah, a je zavpila in se ustavila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Jayden Mercury Clearwater
Profesor
Profesor
avatar

Žival : Ris Seth
Palica : Boomslangove luske, vrba, 32 cm
Število prispevkov : 86
Kraj : V neskončno temnem vesolju

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:07 am

Jayden se je moral zadržati, da ni padel v naval histeričnega smeha, ampak se je samo na kratko zasmejal. "Veš, ravno zdaj si mislil, kako lepo je biti Jedec smrti in ubijati učenca za učencem. V glavi imam tudi seznam učencev za odstrel. A ti lahko zaupam eno skrivnost?" je norčavo zašepetal in se pri tem vedno bolj bližal smrklji. "Ti si kar visoko na lestvici." Toplo se ji je nasmehnil in upal, da se bo fant kmalu odzval na klice. Ob Gryfondomovkinem uroku, pa se ni mogel več zadrževati. Telo mu je stresel naval smeha in rabil je dobre pol minute, da se je pomiril. "Levice? Ah ja, ta urok naj bi odkril levo roko? Hja, mislim, da boš morala še kar malce vaditi, da ti bo uspel povsem izmišljeni urok. Ravno se je mislil posvetiti njenemu nič kaj močnemu ščitu, ko je k njemu pritekla spolzgadovka. Namrščeno jo je premeril in se nameraval spet pretvarjati, a slutil je, da bi bilo to pri njej malce smešno in brez smisla. Ravno je odprl usta, pa se je Rhiannon že pognala na lov za izgubljenim Drznvraanovcem. "Tetka Bella?" se je zazrl v Jedko, nato pa z nekaj zamahi palice odstranil Lorynin začetniški ščit. "Za začetnico si se dobro izkazala," ji je rekel in si vbil v glavo, da je Mike trenutno najbolj iskana oseba na svetu. S prostim očesom je opazil, da se je najbolj iskana oseba na svetu končno pojavila in izstrelila kletev smrti v Krasotillyo. Če se je tale kletev obnesla in je zdaj resnično mrtva, bo tale mulec še plačal.


Nazadnje urejal/a Jayden Mercury Clearwater Pon Okt 26, 2009 9:10 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://rpg-potter.forumotion.com/
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:09 am

Rhiannon je stekla do Loryne, ko je za trenutek ugledala Mikea. Pomagala ji je odbiti napad jedcev, saj ni želela smrtnih žrtev...no, vsaj ne preveč smrtnih žrtev. Takoj, ko so bili jedci pospravljeni po tleh se je spet pognala med množico, da bi našla Mikea.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   Pon Okt 26, 2009 9:11 am

Sarah se je izmaknila Loryjinemu slabo namerjenemu uroku in nadaljevala z bitko. Tudi ona je začela klicati Mika, saj je slišala kaj je rekla Lory, preden jo je profesor poskušal ubiti. Znašla se je blizu Mika in mu hitro, kar po domače, zdrdrala:"Mike, Lory te rab. Jaydnu naj bi prebrou misli. Pa ne skrbi. Moj oče je avror in nism tko slaba!" Izmaknila se je še eni kletvi, nto pa zaščitila neko zmedeno dekletce, ki jo je nek jedec hotel ubiti.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Velika dvorana   

Nazaj na vrh Go down
 
Velika dvorana
Nazaj na vrh 
Stran 4 od 6Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG čarovniška šola :: Bradavičarka :: Prostori-
Pojdi na: