...
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Avla

Go down 
Pojdi na stran : 1, 2  Next
AvtorSporočilo
Amber Lily Black
The most important person
The most important person
avatar

Žival : Modro srebrn feniks Minno
Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj
Število prispevkov : 1396
Birthday : 08/11/1996
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Avla   Pet Jul 31, 2009 7:07 am

V avlo vodijo ogromna hrastova vhodna vrata. Je zelo velik prostor in navadno dobijo prvčki ravno v njej prvi vtis o prostornosti šole. Včasih je prazna, da je kar grozljivo, ko poslušaš svoje korake, ki odmevajo po njej, drugič pa je tako polna študentov, da noter ne bi spravil niti miške več.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://bradavicarka-rpg.omgforum.net
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Sre Jan 13, 2010 12:04 pm

Carlie je raziskovala šolo, saj se na velikost zgradbe še zmeraj ni povsem navadila. Iz Pihpuffovske dnevne sobe se je sprehodila po hodniku. Na koncu je naletela na premikajoče stopnice, ki so jo zapeljale v drugo nadstopje. Hodila je mimo vrat in prebirala napise na njih, ter si pri tem poskušala čim več stvari zapomniti. Našla je majhna vratca v kotu. Radovedno jih je odprla in stopila skoznje, pri čemer se je morala skloniti. Stopila je na ozek skriti hodnik. Predvidevala je, da gre za kakšno bližnjico. Hodila je in hodila, že je mislila, da hodnika ne bo nikoli konec, ko je prišla do ravno tako majhnih vrat, kot so bila že pri vstopu v hodnik. Z zanimanjem jih je odprla, se spet sklonila in se znašla v avli. Bila je popolnoma prazna. Carlie je presenečeno skomignila z rameni.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Jan 14, 2010 7:25 am

Oh... kje so že tista vrata? na desno ali levo je premišljevala Anna. Ostavila se je in pogledala naokoli. Stopila je do nekega učenca. "Živjo, izgubila sem se, ali mogoče veš kje je severni stolp?" ga je vprašala. Učenec sploh ni odgovoril in je šel dalje.Kaj naj naredim?je pomislila potem pa je zagledala ogromna hrastova vrata. Naj vstopim? Nič se mi nemore zgoditi je pomislila in odprla vrata. Ogotovila je da je vstopila v avlo. Avla je bila prazna, no tako je najprej mislila. Sredi avle je bila deklica. Odšla je k njej "Živjo, jaz sem Anna Levly in ti si..." je rekla in jo prijazno pogledala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Jan 14, 2010 9:59 am

Carlie je ravno premišljevala, če bi se bilo dobro vrniti nazaj v dnevno sobo Pihpuffa, a ni se mogla spomniti, kako je prišla do sem. Takrat se je pred njo ustavilo dekle in se predstavilo kot Anna Levly. Izgledala je prijazna. "Živijo. Jaz sem Carlie Zafrina Cullen," se je predstavila. Spraševala se je, kolikokrat v tem tednu se je že predstavila. Velikokrat, vsekakor. "Sem iz Pihpuffa, pa ti?" jo je vprašala in se nasmehnila. Ker se ni marala preveč kazati, je bila vesela, da je dekle samo pristopilo do nje. Zelo rada bi imela prijateljico, tiste iz bunkeljske šole zares pogrešam. Ko sem jim skušala povedati, da sem čarovnica in da grem na Bradavičarko, so se mi začele posmehovati... je žalostno pomislila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Jan 14, 2010 11:20 am

Dekle izgleda prijetno in prijazno. Mogoče bove postali dobri prijateljici, mogoče. je premišljevala potem ko se je Carlie predstavila. "Jaz sem iz Gryfondom " je pogumno rekla in se smehljala. "Kako si se znašla v tej sobi? Jaz sem iskala severni stolp in sem se izgubila. Bradavičarka je res velika in si do sedaj nisem ogledala vseh prostorov" je rekla. Kako dolgo že nisem imela prijateljice? Dolgo časa, od tistega dne ko sem prišla na bradavičarka je še pomislila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pet Jan 22, 2010 10:17 am

"Jaz sem raziskovala Bradavičarko," je pojasnila Carlie, "in ne znajdem se najbolje. Prišla sem iz skrivnega prehoda, in sicer od..." Ozrla se je naokrog in s pogledom iskala majhna vratca, skozi katera je prilezla, a nikjer jih ni videla. "No, pa ga ne najdem več!" Nasmehnila se je. Čeprav pogovor z Gryfondomovko še ni trajal niti pet minut, je v njem že uživala. Všeč ji je bilo, kako je Anna samozavestna in sproščena. Carlie je bilo v družbi novih ljudi vedno rahlo neprijetno, ona pa je izgledala, kot da v spoznavanju naravnost uživa. "Zakaj pa si iskala severni stolp?" je radovedno vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pet Jan 22, 2010 12:15 pm

"Slišala sem da tja učenci nesmemo in je prepovedano biti tam.Zelo me je zanimalo zakaj in sem si ga hotela ogledati" je rekla in se veselo nasmehnila."Včasih sem malce radovedna in me zanimajo stvari ki me mogoče nebi smele, zato si ga mogoče nebom šla ogledat" je še dodala in se kot večkrat spet ozrla po veliki avli."In kaj boš počela sedaj ti?" jo je vprašala in jo z zanimanjem pogledala. Mogoče bi lahko šla z mano je pomislila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pon Jan 25, 2010 8:24 am

Carlie se je zasmejala. "O, ja, vem, kako je to. Tudi sama sem precej radovedne narave." Ko jo je Anna vprašala, kaj bo zdaj počela, je Carlie skomignila z rameni. "Pravzaprav nič določenega. Nimam še posebnih načrtov. Bi mogoče počeli kaj skupaj?" je vprašala. Zelo si je želela, da bi bil dekletov odgovor pritrdilen, saj se je v njeni družbi počutila prijetno. Poleg tega pa se na Bradavičarki niti pod razno ni nameravala dolgočasiti...
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pon Jan 25, 2010 10:07 am

Anna jo je pogledala "no lepo bi bilo da bi bile skupaj a nevem kaj bi počeli". Pomislila je in zakorakala po veliki avli."A ti veš kaj bi počeli?" jo je vprašala in vzela palico in zamahnila z njo ter rekla "flame". Iz palice se je prikazal moder plamen."Samo ponavljam" je rekla in se nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Sre Jan 27, 2010 1:02 pm

"Dobro ti gre." jo je pohvalila Carlie. Še sama je izvlekla palico in zamahnila z njo. "Flame." je šepnila in tudi pri njej se je pojavil plamen. Ob vprašanju, kaj bi počeli, je le skomignila z rameni. "Nimam pojma. Mogoče bi lahko šli v knjižnico in se naučili kakšnega novega uroka?" je predlagala. "Jaz ne znam nobenega razen tega, ki smo se ga učili. Rada bi znala več in knjige so menda za to kar primerne. Kaj praviš na to?"
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Jan 28, 2010 10:18 am

"Hvala" je rekla in jo pogledala "tudi ti si naredila odličen plamen" je še dodala in se veselo nasmehnila. Ko je Carlie predlagala da gresta v knjižnico je takoj rekla "seveda lahko greve!" Kako si tega nisem samo zamislila. "Jaz bi tudi rada izvedela za več urokov ker jih poznam bolj malo ker so moji starši bunklji" je rekla in se že počasi odpravila proti velikim vratom. "Če hočeš lahko potem greve v kakšno prazno učilnico in vadive uroke lahko greve tudi v dvorana KŽTD tam je tudi veliko prostora za vajo." Nasmehnila se je in pogledala Carlie če se bo strinjala z njo. Čutila je da bosta še z njo zelo dobro prijateljici. Zato je bila zelo vesela.
Nazaj na vrh Go down
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Avla   Ned Feb 14, 2010 12:28 pm

Lissa je vstopila v avlo. Razgledala se je na okoli. Prvič je bila v avli. Avla je bila res ogromna. Ko se je razgledala okrog je videla, da se v avli ne dogaja nič posebnega. Naslonila se je na steno. Ni vedela kaj naj bi počela zato se je odločila, da bo ostala v avli.
Nazaj na vrh Go down
Rose Anne Slim
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Žival : Podlasica Sinoby
Palica : Iz lipe in krvi zmaja, 23 cm.
Število prispevkov : 175
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Ned Feb 14, 2010 12:36 pm

Rose je bilo dolgčas, zato se je odločila razgledati avlo. Bila je tako velik, ogromna avla, večja kakor v njeni prejšni šoli. Videla je zdolgočaseno dekle, ki je bilo naslonjeno ob steno. Čas, da se malo pozabavam, je pomislila in odkorakala proti dekletu. Šla je mimo nje in jo z močni udarcem sunila, da je dekle zletelo po tleh. "Oprosti, nisem zanalašč.." se ji je sarkastnično opravičila Rose in se zasmejala. "Lepo je biti nesramen," si je rekla in se usedla za mizo...
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil https://www.facebook.com
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Avla   Pon Feb 15, 2010 1:44 am

Lissa se je pobrala iz tal. Kako nesramno dekle. je pomislila. Naslonila se je na steno in opazovala deklico.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:01 am

Prišla je v avlo in tamvidela dekleti. Pozdravila ju je in odprla vrata, ter gledala ven.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:17 am

Lissa se je obrnila k dekletu ki je pravkar prišlo v avlo. "Jaz sem Lissa Bell iz Drznvraana" se je predstavila. "Kdo si pa ti?" je vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:24 am

"Jaz sem Loryna Malfoy, iz Gryfondoma" se je predstavila in se nasmehnila. "Tudi jaz sem prvi letnik"((amber, al sem že drugi letnik?))
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:31 am

Lissa je pokimala. "Imaš kakšno idejo kaj bi lahko počeli, da se bolje spoznava?" je vprašala Lissa.
Nazaj na vrh Go down
Virginia Waldorf
Gryfondom
Gryfondom
avatar

Žival : sova in tiger Rocky
Palica : samorogova dlaka, 29 cm, vrba
Število prispevkov : 224
Birthday : 27/03/1998

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:32 am

"Ja, seveda" se je nasmehnila. "Igra 10 vprašanj" Malce je pomislila. "Ena drugi postavi vprašanje, druga odgovori..." je povedala. "Grema raje ven, v park?" jo je vprašala in odprla vrata.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Gost
GostObjavljaNaslov sporočila: Avla   Pon Feb 15, 2010 2:36 am

"Prav" je pokimala Lissa. "Pridi greva" je rekla Lissa vsa navdušena in stopila skozi vrata.
Nazaj na vrh Go down
Clarissa Wolff
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Žival : Mucka Lily, volčji mladič Rain, feniks Ell in mucek Nym.
Palica : Hrast, vampirjev zob 29 cm.
Število prispevkov : 50
Birthday : 19/05/1995
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Tor Apr 13, 2010 11:08 pm

Clarissa se je sprehajala po Bradavičarki. Nikjer ni bilo nobenega izmečka s katerim bi se poigrala. Pa tudi ni bilo nobenega spolzgadovca s katerim bi lahko govorila. Zdolgočaseno je hodila gor in dol po avli. Avla je bila skoraj prazna. Ko bi vsaj lahko spoznala kakšnega pametnega spolzgadovca si je mislila. Upala je, da niso na Bradavičarki samo Gryfondomovci, Pihpuffovci in Drznvraanovci. Upala je pa tudi, da sta vsaj dva spolzgadovca.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Amber Lily Black
The most important person
The most important person
avatar

Žival : Modro srebrn feniks Minno
Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj
Število prispevkov : 1396
Birthday : 08/11/1996
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Sre Apr 14, 2010 1:34 pm

Amber se je ravno odpravljala na lov za krvjo, ki jo je potrebovala za preživetje. Pohitela je skozi avlo, ko je zagledala tam neznano dekle. Oh, smola! Zdaj pa ne morem iti! Sicer bo še kaj posumila ... Namesto, da bi odšla skozi vhodna vrata, se je zasukala proti tabli z urniki in se delala, kot da jo tam nekaj neznansko zanima. Upala je, da bo punca kmalu odšla.

------------------------
Amber Lily Black
4. letnik ~ Spolzgad
Vampirka


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://bradavicarka-rpg.omgforum.net
Clarissa Wolff
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Žival : Mucka Lily, volčji mladič Rain, feniks Ell in mucek Nym.
Palica : Hrast, vampirjev zob 29 cm.
Število prispevkov : 50
Birthday : 19/05/1995
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Sre Apr 14, 2010 11:12 pm

Clarissa je videla, da je nekdo prišel v avlo. Le kdo je to? se je vprašala. Dekletovega obraza ni mogla videti, ker je gledala v tablo. Clarissa je počasi odšla k njej. "Zdravo" je pozdravila. "Jaz sem Clarissa Wolff iz Spolzgada" je rekla. "Kdo pa sit ti?" je vprašala in z zanimanjem pogledala dekle. "Poleg tega pa, če želiš vem kar pojdi" je rekla. "Pri tem te ne bom ovirala."
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Amber Lily Black
The most important person
The most important person
avatar

Žival : Modro srebrn feniks Minno
Palica : vrba, 29 cm, zmajevkin krempelj
Število prispevkov : 1396
Birthday : 08/11/1996
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Apr 15, 2010 1:33 pm

Amber se je ozrla. "Ah. Jaz sem Amber Lily Black, Spolzgad," se je predstavila, njen glas pa je bil hladen. Do tujcev je pač zmeraj neprijazna, pa četudi so iz njenega doma. Potem je naredila začuden obraz. "Ven? Ne, saj nisem hotela ven. Samo na urnik sem hotela pogledati," se je izmaknila in spet uprla pogled v urnik. Šele takrat ji je postalo jasno, da pravzaprav gleda v urnik Gryfondoma, in ne Spolzgada. Brž se je obrnila na drugo stran k urniku Spolzgada.

------------------------
Amber Lily Black
4. letnik ~ Spolzgad
Vampirka


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://bradavicarka-rpg.omgforum.net
Clarissa Wolff
Spolzgad
Spolzgad
avatar

Žival : Mucka Lily, volčji mladič Rain, feniks Ell in mucek Nym.
Palica : Hrast, vampirjev zob 29 cm.
Število prispevkov : 50
Birthday : 19/05/1995
Kraj : Bradavičarka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   Čet Apr 15, 2010 11:01 pm

Tudi ona je iz Spolzgada si je mislila Clarissa. Za trenutek je videla Amberin obraz a potem se je ona, spet posvetila urniku. "No, če želiš me lahko kličeš kar Clar" je rekla. "Saj to je moj vzdevek." "Samo ljubše mi je Clarissa" je rekla. Tudi ona je pokukala na urnik k Spolzgadu. Na hitro ga je prebrala. Nato je pogledala še urnike drugih domov in jih prebrala. Nič posebnega je pomislila.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Avla   

Nazaj na vrh Go down
 
Avla
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 2Pojdi na stran : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG čarovniška šola :: Bradavičarka :: Prostori-
Pojdi na: